Bewaren & Afbakken - Beaudé

baude

baude


Ons voorgebakken desembrood dient eerst ontdooid te
worden, voordat het wordt afgebakken. Dat doe je in een
goed voorverwarmde oven bij voorkeur op een rooster
om zo het brood rondom mooi af te bakken. De temperatuur
en afbaktijd verschillen per product, dus voor het beste
resultaat is het handig het onderstaande schema aan te
houden. Zo krijgt het brood een mooi, knapperige korst.

Artikelnummer Product Bruto Gewicht Oven Voorverwarmen Op Afbaktemperatuur Afbaktijd
4010 Pistolet Nature 75 grams 210 °C 200 °C 10 min
4011 Pistolet Céréales 75 grams 210 °C 200 °C 10 min
4012 Pistolet Céréales Meerzaden 75 grams 210 °C 200 °C 10 min
4020 Pistolet Nature 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4021 Pistolet Céréales 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4022 Pistolet Céréales Meerzaden 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4040 Boule Nature 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4041 Boule Nature Sesam Maanzaad 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4042 Boule Nature Meerzaden 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4050 Boule Céréales 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4051 Boule Céréales Meerzaden 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4060 Ciabatta Nature 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4061 Ciabatta Céréales 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4062 Ciabatta Rozijn 120 grams 210 °C 200 °C 10 min
4070 Baguette de Campagne 700 grams 190 °C 180 °C 12 min
4071 Baguette Céréales 700 grams 190 °C 180 °C 12 min
4080 Pavé Nature 1500 grams 190 °C 180 °C 17 min
4081 Pavé Céréales 1500 grams 190 °C 180 °C 17 min
4090 Boule de Campagne 500 grams 190 °C 180 °C 14 min
4091 Boule de Céréales 700 grams 190 °C 180 °C 14 min
4092 Boule de Spelt 700 grams 190 °C 180 °C 14 min
4075 Baguette Walnoot Honing 600 grams 190 °C 180 °C 12 min
4076 Baguette Noten Vijgen 600 grams 190 °C 180 °C 12 min